Over mij

Leuk dat je een bezoekje aan mijn pagina brengt! Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Ellen, een 27-jarige sportieve meid. In het dagelijks leven werk ik fulltime als overlever. Daarnaast ben ik eeuwige student aan het HBO, heb ik een zaterdagbaantje als postbezorgster en heb ik mijn handen vol aan het zoeken naar zoveel mogelijk reserve moeders, voor het geval er eentje wegvalt of even niet beschikbaar is.
Een druk leven dus.

Vol enthousiasme klim ik in hoge pieken, maar donder daar ook steeds weer keihard vanaf. Ik wil onzichtbaar zijn en gezien worden. Ik wil bij de hand genomen worden en zelfstandig zijn. Ik wil onmogelijk veel aandacht en liefde en wil alleen zijn. Ik kan niet goed tegen drama maar kan er al helemaal niet zonder.

Het zegelboekje

Ik spaar psychiatrische labeltjes en ben al erg ver! Ik ga voor een bingo op de persoonlijkheidsstoornissen. Moet lukken, toch?

Om een idee te krijgen van de tot nu toe gespaarde labeltjes, volgt hieronder een opsomming voor de geïnteresseerden: gegeneraliseerde angststoornis, sociale angststoornis (samengevoegd tot angststoornis NAO), ontwijkende persoonlijkheidsstoornis, borderline, trekken van vijf andere persoonlijkheidsstoornissen (van een afhankelijke, obsessief-compulsieve, depressieve, passief-agressieve en schizoïde persoonlijkheidsstoornis) en – hoewel dit label zeker weten niet klopt – autisme. Daarnaast wordt ook gesproken van een sportverslaving en zijn er twijfels over ADHD. Verder heb ik nog een verleden met achtereenvolgens anorexia, burn-out en depressie, waarvoor ik destijds geen hulp zocht en dus ook geen labels kreeg.

Hoe kan zo’n chaos van stoornissen ontstaan? Lees hier waar het allemaal vandaan komt.

Ellen

(Je kunt mij ook volgen op Twitter)